Quick Sell vine cu software-ul ideal pentru agentiile de turism


Orice agenție de turism care a suferit în 2020 din cauza pandemiei, pentru a putea supraviețui în 2022, va trebui, desigur, să investească masiv pentru a oferi cel mai bun serviciu posibil. Un motor de cautare bilete de avion conceput de Quick Sell poate ajuta foarte mult, așa că nimeni nu are nimic de pierdut. Lista de beneficii este foarte generoasă, așa că toate agențiile ar trebui să profite de ea.

În primul rând, este bine de știut că cu o soluție de genul acesta activitățile oricărei agenții de turism sunt mult simplificate și orice client nu poate câștiga decât ceva atunci când își pregătește următoarea călătorie. În plus, costurile implicate sunt extrem de mici, ceea ce înseamnă că nicio instituție nu trebuie să depună efort financiar pentru a achiziționa software b2b conceput pentru operatori de turism. Cu toate acestea, Quick Sell oferă condiții ideale pentru instituțiile noi și existente care nu sunt mulțumite de performanța lor.

Doar câteva zile sunt suficiente pentru a pune totul în funcțiune, iar procedura este simplă și complet automatizată. Quick Sell deschide ușa celor mai importanți furnizori din domeniu, permițând agenților de turism să se bucure de flexibilitate maximă.

Desigur, clienții sunt cei care beneficiază cel mai mult pentru că le este mult mai ușor să aranjeze orice itinerar. Unora le place să-și rezerve vacanțele din timp, altora le place vacanțele de ultimă oră pentru că beneficiază de reduceri grozave, dar nu putem uita de vacanțele exotice, de city break-urile în cele mai mari orașe din lume sau de locuirea la munte, prin mare, în mediul rural și în străinătate. Fiecare dintre ele se află la câteva clicuri ale aceluiași motor de căutare.

Mai mult, toate cotațiile sunt actualizate automat, ceea ce înseamnă că nu este necesar niciun efort în acest sens, iar munca agentului de turism este pe cât posibil simplificată. Costurile pot fi reduse la minimum, având în vedere că evenimentele se pot desfășura în întregime online, ceea ce înseamnă că agenții își pot gestiona evenimentele cu doar câteva clicuri.

Desigur, din acest punct de vedere, clientul are și multe beneficii, deoarece selectează toate detaliile importante din același motor de căutare, de la transport adecvat până la unități de cazare de calitate, printre multe alte servicii. Această soluție pe care am găsit-o aici este disponibilă atât pentru mobil, cât și pentru desktop, astfel încât preferințele tuturor sunt acoperite.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *