Prinde ofertele Roju către Egipt în 2022


Egiptul a fost și rămâne una din țările în care mulți români visează să ajungă măcar o dată în viață. Roju îți propune să nu mai visezi, ci să faci o realitate din dorințele tale chiar în acest an, pentru că avem oferte pentru Egipt în 2022 pe care nu ai cum să le ratezi și nici să le refuzi. Dacă vrei ca vara anului acestuia să fie una de-a dreptul memorabilă, caută chiar azi oferte spre Egipt în 2022 și bucură-te de frumusețea unei țări care continuă să atragă turiștii ca un magnet, indiferent de vreme sau de vremuri.

Egiptul este renumit pentru peisajul său frumos amestecat cu diamante culturale. Există nenumărate motive pentru a vizita Egiptul cel puțin o dată în viață, deoarece a fost martor la prima civilizație cunoscută vreodată în istorie, având un mare fluviul Nil pe teritoriul său,  două mări ce au o moștenire extraordinară.

Deci, dacă sunteți în căutarea unui loc de vizitat sau de planificare a unei vacanțe, atunci ținutul remarcabil al Egiptului va fi alegerea ideală. Iată câteva dintre nenumăratele motive pentru care ar trebui să călătorești în dacă prinzi oferte către Egipt în 2022 de la Roju.

Întâi de toate, Egiptul este una din primele țări care primește turiștii după efectele pandemiei de COVID-19. Egiptul și-a lansat oficial redeschiderea pe 15 mai 2020, începând cu zeci de hoteluri din comunități de plajă, cum ar fi Hurghada, Sharm el Sheikh și Marsa Alam, de-a lungul coastei liniștite a Mării Roșii egiptene. După îndeplinirea unor protocoale stricte de sănătate și siguranță, hotelurilor li s-a permis să se deschidă la 25% din capacitate. În 2021, 6.000 de turiști din diverse țări, inclusiv România, Elveția, Belarus și Ucraina, au vizitat Egiptul și și-au petrecut timp, bucurându-se de soare pe frumoasele plaje ale țării.

Pe de altă parte, vacanțele în Egipt sunt foarte accesibile ca preț. Una dintre cele mai mari preocupări atunci când vine vorba de călătorie este costul și, bineînțeles, acest lucru pare să cântărească întotdeauna mai mult pentru destinațiile care sunt mai îndepărtate, datorită tarifelor de avion din ce în ce mai mari. Cu toate acestea, atunci când analizați detaliu,  vacanțele în Egipt în 2021 sunt surprinzător de accesibile și potrivite pentru toate buzunarele.

Fie că încercați să vedeți Egiptul cu un buget redus, fie că plănuiți un tur de lux în Egipt, vă puteți face călătoria în Egipt să se potrivească bugetului, pentru că sunt multe oferte către Egipt în 2022. Există o serie de opțiuni de cazare disponibile în Egipt și chiar și cele mai luxoase sunt doar o parte din ceea ce ați putea plăti într-o vacanță în New York sau Paris.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *