Implanturile endostale, printre cele mai bune în materie de tehnică dentară


Persoanele care au avut adesea probleme dentare sunt deja conștiente de faptul că, pentru ele, a vorbi sau a zâmbi este mai mult un act de curaj decât ceva natural. Mai mult decât atât, aceste persoane pot dezvolta obiceiuri alimentare proaste atunci când alimentele sunt greu de mestecat, ceea ce duce adesea la probleme secundare de sănătate. În această situație, ei încep să caute cele mai bune implanturi dentare. care oferă o opțiune completă de restaurare pentru dinții care lipsesc.

Implanturile dentare nu sunt doar proteze dentare, ele ar trebui să ofere o înlocuire completă a dintelui care acționează ca rădăcini artificiale, pentru a susține funcționarea completă și pentru a opri sau preveni pierderea densității osului maxilar.

Prin înlocuirea rădăcinilor dentare lipsă, aceste tipuri de implanturi dentare oferă oamenilor puterea și stabilitatea necesară pentru a mânca toate alimentele care le plac, fără a se chinui să mestece. În plus, aceste tipuri ajută la stimularea și menținerea osului maxilar, prevenind pierderea osoasă și ajutând la susținerea trăsăturilor faciale naturale.

Există diferite tipuri de implanturi, însă astăzi vom încerca să vedem împreună care sunt câteva dintre cele mai bune implanturi dentare.

Cu fiecare tip de implant dentar folosit, există mai multe șanse de a avea zâmbetul mult dorit. Astfel, se ajunge la idee că cele mai bune tipuri de implanturi dentare sunt cele care se potrivesc nevoilor și dorințelor pacientului care ajunge la Stoma Urgent.

Astfel, avem implanturi endostale – endostul este cel mai frecvent utilizat tip de implant dentar. Acestea sunt uneori folosite ca alternativă pentru o proteză detașabilă. Implanturile endostale includ diverse tipuri de șuruburi, cilindri sau tipuri cu lame. După o consultație preliminară, medicul vă poate ajuta să stabiliți ce tip de implant dentar va funcționa cel mai bine pentru nevoile pe care le aveți, însă implanturile endostale rămân sigure, eficiente și cea mai cunoscută alegere în zilele noastre.

Fixarea implanturilor endostale începe prin realizarea unei incizii în osul maxilarului, pentru a introduce un șurub de titan, care acționează ca o rădăcină artificială. Înainte de a termina tratamentul, trebuie să așteptați ca țesutul moale și osul să se vindece în jurul rădăcinii, iar această etapă poate dura, adesea, câteva luni.

De asemenea, implanturile endostale sunt cunoscute pentru că au cele mai stabile rezultate naturale, cu efecte pozitive pe termen lung.

Un implant endostal începe prin înșurubarea implantului în osul maxilarului, ceea ce necesită o sănătate și densitate suficientă a osului maxilar. Dacă aveți o parte a maxilarului îngustă în mod natural sau una care este uzată din cauza unui traumatism sau a unei boli, este posibil să nu aveți suficient os necesar pentru a susține corect un implant endostal. În acest caz, un implant subperiostal poate fi o alternativă.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *