Promovăm inovația și tehnologiile sustenabile


Dacă te întrebi care sunt principiile care stau la baza unei companii de  succes în domeniul instalațiilor de încălzire în pardoseală, răspunsul constă în modalitatea în care se pot resimți rezultatele unui astfel de sistem, mai ales atunci când aducem în discuție beneficiile aduse de către acestea.  Magazinul online Maricon îți garantează un standard de calitate care se poate întâlni la nivel european și care prezintă o siguranță sporită.

Când vorbim despre încălzirea în pardoseală Maricon, apar în prim plan sutele de clienți mulțumiți care au apelat la serviciile noastre până în prezent. Printre principiile esențiale, se încadrează o gamă vastă de avantaje financiare și la nivel de sănătate pe acre le vom explica în cele ce urmează:

  • Sustenabilitate – consumul de energie este considerabil mai mic atunci când vorbim de încălzirea în pardoseală. Așadar, prin alegerea unei astfel de instalații participăm la reducerea poluării care se realizează în timpul producerii de energie. De asemenea, atunci când ne referim la materialele utilizate, numărul lor este considerabil mai mic și au o formă mai compactă.
  • Durabilitate – acest concept este susținut prin intermediul materialelor de calitate care sunt folosite în cadrul acestor sisteme. Simplitatea instalației de bază duce în același timp la scăderea șanselor de a se defecta sau de a prezenta riscuri. Garanția unei astfel de instalații ajunge cu ușurință la 25 de ani, iar funcționalitatea nu ar trebui să fie afectată pe durata a 80-100 de ani.
  • Calitatea –  experiența în domeniul sistemelor de încălzire își spune cuvântul, deoarece de-a lungul anilor am ajuns să selectăm cei mai cunoscuți furnizori de materiale precum Purmo, Magnum Heating, Hertz. Viessman și mulți alții. Punem siguranța clienților pe primul loc și ne asigurăm că fiecare produs în parte este în conformitate cu reglementările de la nivel european.
  •  Flexibilitatea – acest principiu este evidențiat cu ajutorul posibilității de a alege fiecare detaliu în parte, de la dimensiune, la tipul de pardoseală și raport putere-consum. În funcție de tipul de lucrare, poți opta pentru produse special concepute pentru renovări sau construcții ridicate de la zero, astfel încât durata de realizare să nu depășească așteptările fiecăruia. 
  • Sănătatea –  atât ridicarea prafului în timpul degajării căldurii, cât și dispariția umezelii nu vor mai fi o problemă. Pentru persoanele cu afecțiuni respiratorii sau alergii de diverse tipuri, aceste sisteme sunt alegerea perfectă și benefică.

Susține noile concepte inteligente

 Aceste sisteme de încălzire în pardoseală de la Maricon reprezintă un pas important în conturarea unui confort aparte în cadrul locuinței tale. Ele se clasează în categoria sistemelor inteligente care nu se remarcă doar la nivel de consum, ci și la nivelul folosirii eficiente ale resurselor de energie sau a menținerii sănătății tale și a familie.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *