Programul Rabla Dacia vine cu noutăți în 2022


Intenționați să vă schimbați cât de curând mașina și vreți să beneficiați de o reducere consistentă la achiziția unui autoturism nou? Programul Rabla Dacia de la Auto Cobălcescu s-ar putea să fie pe placul dumneavoastră, iar prin intermediul acestuia să poți avea acces la o multitudine de mașini frumoase, fiabile și sigure. Desigur, una singură va fi preferata, dar haideți să vedem, întâi de toate, ce pași trebuie să urmați pentru a ajunge în posesia unui autoturism cumpărat prin Programul Rabla Dacia.

În primul rând, trebuie să precizăm faptul că Programul Rabla are la bază acordarea unei tichet în cuantum de 6.000 lei pentru o mașină veche casată sau de 9.000 lei pentru casarea a două vehicule ce au fost folosite, ce poate fi utilizat pentru achiziția unei mașini noi ce emite o cantitatea de noxe de maximum 160g CO2/km în regim WLTP.

Înscrierea în program şi obţinerea Primei de Casare sunt condiţionate de îndeplinirea unor criterii de eligibilitate şi de parcurgerea unor proceduri administrative. Dar, trebuie să știți că nu veți fi singuri pe parcursul acestui proces, pentru că împreună cu specialiștii noștri, veți reuși să depășiți cu brio toate etapele legate de partea administrativă a lucrurilor. Cu alte cuvinte, vom fi alături de dumneavoastră încă de la începutul și până la finalul etapei.

De asemenea, vă oferim suport activ pentru parcurgerea traseului administrativ, pentru a beneficia de avantajele programului, astfel încât, orice neclaritate sau impas ați putea traversa, noi vă asigurăm de tot suportul nostru, pentru ca totul să decurgă cât mai repede și eficient cu putință.

Pe de altă parte, în ceea ce privește tichetele pe care le puteți folosi pentru vă putea încadra în Programul Rabla Dacia, menționăm faptul că, pentru achiziția unui autoturism nou se pot folosi maxim 2 tichete RABLA.

Programul Rabla Clasic 2022, noutăți pentru doritorii de mașini hibrid

Totodată, un aspect de noutate în reprezentanța noastră auto este Rabla Clasic 2022, care vă oferă beneficii pentru achiziţionarea unui vehicul cu motor pe combustie sau a unuia hibrid, fără Plug-In (fără posibilitatea de încărcare la priză).

Concret, pe lângă tichetul în valoare de 6.000 lei, pentru o mașină veche casată, respectiv 9.000 lei pentru 2 mașini vechi casate, se oferă suplimentar următoarele eco-bonusuri: un eco-bonus de 1.500 lei, pentru cumpărarea unei mașini al cărei motor generează emisii de CO2 mai mici sau egale cu 119 g CO2/km în regim WLTP și un eco-bonus de 1.500 lei pentru achiziția unei mașini noi cu sistem GPL/GNC. 

De asemenea, un al doilea eco-bonus de 1.500 lei, pentru casarea oricărui autovehicul uzat ce prezintă o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară („eco-bonus de vechime”).

În final, al treilea bonus un eco-bonus de 3.000 lei pentru achiziția unui autoturism nou hibrid (fără Plug-In).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *